okładka

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Laganà, Pasqualina, Barone, Caterina Autor, Caruso, Giorgia. Autor, Melcarne, Lucia Autor, Caruso, Gabriella Autor, Mazzù, Francesco Autor, Delia, Antonino Santi Autor, Błaszczak, Agnieszka Tłumaczenie, Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Rok wydania: copyright 2017.

Żywność mikrobiologia, Toksyny i antytoksyny, Żywność chemia, 2001-

Autor
Laganà, Pasqualina
Barone, Caterina Autor
Caruso, Giorgia. Autor
Melcarne, Lucia Autor
Caruso, Gabriella Autor
Mazzù, Francesco Autor
Delia, Antonino Santi Autor
Błaszczak, Agnieszka Tłumaczenie
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
ISBN
978-83-01-19430-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
copyright 2017.
Objętość
113, [1] stron :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność mikrobiologia
Toksyny i antytoksyny
Żywność chemia
2001-
100
%a Laganà, Pasqualina
245
%a Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c copyright 2017.
300
%a 113, [1] stron : %c 24 cm.
648
%a 2001-
650
%a Żywność %x mikrobiologia
650
%a Toksyny i antytoksyny
650
%a Żywność %x chemia
700
%a Barone, Caterina %e Autor
700
%a Caruso, Giorgia. %e Autor
700
%a Melcarne, Lucia %e Autor
700
%a Caruso, Gabriella %e Autor
700
%a Mazzù, Francesco %e Autor
700
%a Delia, Antonino Santi %e Autor
700
%a Błaszczak, Agnieszka %e Tłumaczenie
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-19430-7